Sådan satses på tennis – De vigtigste faser af tenniskampene

Det er svært at vide, hvordan man satser på tennis. Selv om de har set de fleste af de kampe, såsom David Beckham scorede det sidste mål mod Italien i finalen, de har stadig ingen idé om, hvilken side at satse på.

Baseret på følgende primære overvejelser: spillerens rekord og placering og væddemål ulige, hvilket hold er sandsynligt, at vinde?

Der er mange måder at satse på tennis. Du kan vælge at placere dine penge på den direkte vinder, eller på uafgjorte vindere. Du kan også satse på sættet eller matchvinderen. Som nævnt kan du kun satse på en 50-50 chance og bookmakere har ofte en større bly.

Men hvis du finder en situation, der favoriserer dig, kan du være i stand til at tjene store penge med dine bookmakere.

Men ikke alle sportsgrene har så store odds. Dette gælder især for de fleste Come-Play-Draw spil som fodbold, base bold, hockey, baseball og basketball, hvor oddsene ikke er i din favør, især på lang sigt. Hvis du sammenligner odds for en fodboldkamp med dem i en tenniskamp, vil du opdage, at fodbold har næsten de samme odds som tennis.

Den eneste forskel mellem tennis og andre sportsgrene er, at der kun er en to-sæt sejrsmargin. Andre sportsgrene som amerikansk fodbold giver mulighed for et hold til at tabe med store marginer i de sidste par minutter og miste føringen, men stadig vinde kampen. Fordi sejrsmarginen i tenniskampe kun er to sæt, kan bookmakerne tjene enorme overskud på favoritterne. Men det er muligt at tabe en masse penge væddemål på det lange skud.

Den provision, som bookmakere typisk accepterer, er 10% af væddemålet. Du vil derfor tjene $ 900, hvis du satser $ 1.000 og gøre en $ 1.000 tilbagetrækning. (De $ 10 provision fratrukket af bookmaker vil blive returneret til dig. Du kan vinde tennis mindst lige så mange penge, fordi sejrsmarginen er mindre end i andre sportsgrene.

Du kan lave en meget rimelig satsning på tilbagelevering af det første tennis sæt, da der sjældent er en klar favorit i tennis. Betragt dette som en tommelfingerregel: Hvis du ikke kan retfærdiggøre omkostningerne for oddsene, skal du kigge andre steder.

Tip Otte: Der er ingen rigtige eller forkerte måde at spille på. Det er helt lovligt at placere væddemål på både favorit og underdog spillere.

For at opsummere det hele, så prøv at se så mange flops muligt med din starthånd. Så længe du holder en aggressiv udseende, vil du blive en succes på væddemål på tennis.

Skriv kommentar