Hvordan slippe af med ar fra solen – 3 naturmedicin Revealed

Ar fra solen er en skændsel. Der er ingen tvivl om, at et godt antal af dem erhverves på grund af de ultraviolette stråler fra solen. Med dette i tankerne, skal du være på udkig efter en måde om, hvordan man kan slippe af med ar fra solen.

I denne artikel finder du naturlige og kosmetiske midler afsløret for at hjælpe dig med at fjerne de tilsyneladende uinteressante ar fra huden. Du kan se overrasket over nogle af de ting, du ser i denne artikel, men disse ting har vist sig at arbejde intet var det var bare et spørgsmål om at finde de rigtige ingredienser og blande dem i de rigtige mængder.

1. Citronsaft

Citronsaft er en naturlig eksfoliere, der også vil slippe af med ar fra solen, når de anvendes (bare rolig, citronsaft bruges almindeligt i skønhedsprodukter såsom ansigtsmasker). Dette skyldes, at citronerne er rige på citronsyre. Citronsyre er en alfahydroxidsyre, der afslører porer, mens de målrettes mod at fjerne døde hudceller fra huden.

For at bruge det skal du blot trykke lidt citronsaft på dit ansigt og massere godt, lad det stå i ca. 5 minutter og vask det af. Gør det samme procedure den følgende dag, indtil arrene mindskes. Det virker normalt ikke på bare en eller to dage.

2. Aloe Vera

Vi har alle hørt om aloe veras helbredende egenskaber og dens fordele ved behandling af sår og forbrændinger fra den ofre hud. Det bruges endda til at reducere forekomsten af rynker og tegn på hudskader. Dens udvindes fra aloe vera blade, som er almindeligt forekommende i helsekost butikker, er meget udbredt på grund af deres fordele i behandling af hud lidelser. Det har antiseptiske, antimikrobielle og antioxidant egenskaber.

Det kan bruges til at dække over ar for at reducere deres synlighed og gøre dem mindre mærkbare for folk. Det virker dog ikke 100 procent af tiden. Nogle undersøgelser tyder på, at det kan være effektivt, når det bruges i en lavere procentdel. Det er endnu bedre, når det anvendes på klinisk bestrålet hud, fordi det giver større strålingsbeskyttelse.

3. Olivenolie

Olivenolie bruges ofte til at gøre olivenolie ansigtsrensere. Selv om det er kendt for at containaguesing og antioxidant egenskaber, det er faktisk en af de bedre økologiske olier i forhold til oliebaserede olier. Du kan bruge det af sig selv eller placere det i en blanding med vand for at gøre det mindre løbende og mindre rodet at bruge. Det kan føjes til andre rensestoffer for at skabe en kraftig blanding for at slippe af med hudproblemer.

Ved hjælp af olivenolie ansigtsrens, først varme nogle olivenolie i en gryde eller gryde. Når det er varmt, rør i en skål. Derefter tilsættes honning og kokos eller jojoba olie i det varme vand. Du kan pres Bekæmp problemerne med acne og andre hudproblemer ved hjælp af denne blanding.

4. Havregryn

For at hjælpe med at forhindre tør hud er havregryn en vidunderlig vej at gå. Det er kendt for sine naturlige eksfolierende egenskaber. Det kan hjælpe med at beskytte hudens øverste lag og hjælpe med at holde døde hudceller falder af. For at bruge det skal du blande havregryn med vand for at lave en pasta. Påfør pastaen på huden, eller børst den på huden ved hjælp af en cirkulær bevægelse.

Dette er en anden hemmelighed for at opnå en smuk hud, som er, hvordan man får en smuk hud naturligt. Bortset fra at bruge disse som din ansigtshud renser, kan du også bruge dem som din eksfolierende ansigtsmaske til at hjælpe med at fjerne opbygge fra din hud.

At have en sund og smuk hud regime kræver ikke, at du bruger for mange penge; det bare kræver, at du er mere bevidst om, hvordan du vedligeholder din hud. derfor udsætter dig selv for solens varme og risikoen for hudskader, hvilket gør det mere følsomt over for UV-stråler.

Bortset fra din rengøring ansigtshud og eksfolierende det mindst en gang om ugen, ved hjælp af en naturlig fugtighedscreme vil også hjælpe dig med at få en ruder og strålende hud. Du kan bruge enhver økologisk honning, som har vist sig at være en naturlig fugtighedscreme. At bruge som en fugtighedscreme, bland det med havregryn og kokosmælk. Lad denne blanding på din hud i ca 20 minutter og vask det af med varmt vand. Ruder betyder, at du glider glat på huden for at danne en glat og strålende overflade.

Bortset fra den naturlige hudpleje regime, kan du bruge naturlige hudplejeprodukter, der har vist sig effektive og indeholder de bedste alle naturlige ingredienser. Du kan bruge solcreme produkter, som har evnen til at beskytte dig mod de usikre stråler fra solen. Du bør beskytte din hud, når du går ud af dit hus.

For at være præcis, bør du beskytte din hud mod UVA og UVB stråler fra solen. Disse er ansvarlige for dannelsen af det uønskede hudpigment kaldet “alderspletter”.

Skriv kommentar