Er du klar til din chef?

Overvåger din chef og andre medarbejdere dig? Er du nogensinde fristet til at føle, at du bliver overvåget på arbejdet? Føler du, at din chef ved mere om dig end nødvendigt? Det korte svar er ja.

Er du nogensinde bange for din chef eller ængstelig, når de er omkring dig? Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville føles at have en ven over? Det er noget, du bør føle.

Selvom din ven måske er god, ved de sikkert mere om dig end resten af os. Selvom din chef måske er en fantastisk person, kan de have mere talent, end du er klar over.

Elsker du ikke følelsen af, at nogen ser op til dig? De kan se, at du får mest muligt ud af din tid, og at der er noget, du bør se på på kontoret.

Det er spild af energi og tid til at se din ven, når de har travlt. Tænk, hvis de lyttede til dig.

Din chef har pligt til at styre din præstation. Det er dit job. Skal de vide mere, end du tror om dig selv? Hvorfor ikke? Det er forbløffende, hvor meget du kan lære af dine chefers handlinger, end du måske tror.

Det er muligt, at din chef er udmattet fra en lang dag.

Alternativt, hvis de kører sent, eller du ikke er der for at hente dem fra skolen, er det muligt, at de ikke vil være i stand til at få de svar, du har brug for, eller de ikke er tilgængelige.

Det er uhensigtsmæssigt, det afspejler dårligt på dig og kan potentielt sætte folk ud at arbejde for dig.

Bed din chef om at give dig et par minutter, når det passer dig. Hvis du tror, du har noget at skjule, så er det sandsynligt, at du gør. Det er det værd at lave en ren pause.

Afbryde

Afbryde forbindelsen og derefter oprette forbindelse igen

Når du og din kollega har fået et par øl, kan du kigge dig i spejlet. Det er ikke kønt. Her er nogle forslag, jeg har til dig.

Vi begynder med Appearance.

Ja, det er vigtigt.

Vi vil også tale om kropssprog.

Ja, kropssprog er vigtigt.

Vi vil også se på psykomotoriske færdigheder. Det er sådan, man gør tingene.

Udseende

Folk bemærker dig først, når du vises.

Selvom udseende er vigtigt, er det ikke det eneste, der betyder noget.

Lad os begynde med Udseende.

Dit udseende kan være meget personligt. Det betyder ikke noget, hvis du er iført en træningsdragt til en jobsamtale, eller et par oello tennissko til lørdag Funday. Det er afgørende at gøre det rigtige indtryk.

Dit hår er den første og vigtigste ting, du skal være opmærksom på. Ligegyldigt hvordan du style dit hår, det betyder noget. Beskidt hår ser ikke professionelt ud. Hvis det er nødvendigt, få dit hår dampet på en salon eller bruge en ny tørretumbler.

Komfortable sko er bedre end sporty sko. Dette er afgørende, som om din fod ikke er lang nok til at bære på dressy dage, den elegante del af dit outfit vil være at gå til Lucy antipode.

Du bør ikke bære sko, der er åbne for jorden eller har ingen tæer. De ser for tarvelige ud. Du bør bære konservative sko, der normalt er sorte med nogle viser. Mellemfodede sko, såsom et par eller blande sokker, ser professionelle ud.

Hvor rene dine negle er, er mere et spørgsmål om personlig præference. Som med alle job, vil de fleste mennesker har en mening om, hvordan rene deres negle skal se efter at have set dem.

Midt på dagen genopfriskningskursus Hvis din arbejdsdag får dig til at føle dig ned, er en middagsopdatering en fantastisk mulighed for at få dig tilbage på sporet.

Du kan gøre en klipning eller manicure hver anden måned, men du bør stadig bruge en hårtørrer. Din frisure skal holdes på i mindst en hel dag.

Meld dig ikke syg i weekenden. Hvordan kan du komme i gang med disse tips? Hvis du svarede ja, så er du på rette spor. Du kan finde noget hjælp online, hvis du ikke gør det.

Skru op for lyden på telefonen. Prøver du forskellige indstillinger? Leder du efter øremålere

Hvis du vil have ideer til, hvordan du forbedrer lydkvaliteten af dine opkald, kan du tjekke chatrum online.

Er du i stand til at have aircondition på dit kontor? Hvis det er tilfældet, skal du skrue endnu mere op for lydstyrken.

Du bør ikke kigge efter kunder på din telefon. Hvordan får du visitkort?

Skriv kommentar