En gennemgang af lydbøger for børn i “Humble Bundle” Collection

Lydbøger er en glimrende måde for børn at øve sig på og lære avancerede lyttefærdigheder. Der er mange titler at vælge imellem, så forældre behøver ikke at blive overvældet, når de vælger de rigtige titler til deres barn. Se efter titler, der er alderssvarende og indeholder godt sprog. De bør også skrives af eksperter inden for deres områder. Originalt indhold opfordres til. Dette er nogle bøger, du måske betragter som lydbøger.

Lingokids anbefaler foretrukne lydbøger til børn! Lingokid valgte “Goodnight Moon”, Margret Wise brown, til toppen af vores liste over tidlige kapitel bog for børn. Denne bog giver en god introduktion til verden og betydningen af lydbøger. Det begynder med en sød historie og derefter går videre til fire kapitler. Fordi det er fuld af humor, og har smukke illustrationer, “Goodnight Moon” kan anbefales til børn i alderen 3 til 5.

Humble Bundle indeholder otte lydbøger, herunder “Big Feet”, Michael Connellys “The Great Big Book”, Losing Your Dog”, Poodle Hat, Narnia og “The Best Things in Life”. Ben Stiller fortæller Tale Against A Machine. Lydbøgerne tager cirka 2 timer og 10 minutter hver. Dette bundt er en fantastisk mulighed for forældre, der ønsker at undervise deres børn lytter færdigheder, mens også nyder en behagelig læse. Lydbøgerne til børn er underholdende og munter. Selvom det er let for yngre børn at hente den voksnes sarkasmer, vil de ikke have nogen problemer med at forstå historierne, da stemmerne er bløde og lette.

Humble Bundle for Kids har en anden vidunderlig funktion. Bøgerne er alfabetisk opført efter deres titler. Dette gør det nemt for børn at finde den historie, der interesserer dem, uanset hvor den kommer fra. Børn vil finde det nemt at finde den rigtige lydbog til hver bog. Bonusbilleder kan også være sjove og gøre læsning sjovere. Lydbøger, der har lyse farver og spændende historier, er bedst for børn. De indeholder også veludsemmede erfaringer.

Humble Bundle for Kids indeholder en lydbog, der indeholder den komplette rollebesætning af “The Mask”, “The Bad Moon”, “The Mask”, “The Heart Mender”, “The Princess Diaries” og “The Bad Moon” af Jeff Philips. Dette er tre af mine yndlingstitler fra “The Humble Package for Kids”, fordi de alle er munter, underholdende historier, der vil holde børnene glade. Alle tre lydbøger blev udgivet samtidigt, hvilket gjorde dem til en ideel kombination for forældre. Sjældent kan du finde en børnebog, der har hele stemmer indspillet. Men det her er.

Lydbogen “The Boy Called Home” er finalen i “The Humble Bundle For Kids”-serien. Christopher Walken var fortælleren af denne titel, der løber elleve minutter. Historien var sjov og meget passende for et ungt publikum. Jeg lo højt, da jeg læste det. Samlingen af første lydbøger til børn var en glimrende måde at introducere andre til de bedste børneforfattere i Amerika.